13 مرداد 1393 - 10:38
شناسه خبر: 118
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
تولید گوشت گاو 10 درصد افزایش یافته است
خندان گفت: تولید گوشت گاو در 5 ماهه سال جاری نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش یافته است.
به گزارش روابط عمومی کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران، حسین خندان، رییس اتحادیه گوشت گاو اظهار داشت: تولید گوشت گاو در 5 ماهه سال جاری نسبت به 5 ماهه سال گذشته 10 درصد افزایش یافته است.
وی در ادامه افزود: طی یک سال گذشته هیچ افزایش قیمتی در خصوص قیمت گوشت نداشتیم زیرا قدرت خرید مردم کاهش یافته است.
خندان با اشاره به افزایش تولید گوشت در کشور تصریح کرد: استانهای کرمانشاه، سنندج، زنجان، شیراز و اصفهان در زمینه تولید پیشتاز هستند.
وی در خصوص قیمت انواع گوشت نیز اضافه کرد: گوشت گوساله به صورت مخلوط 28 هزار و 500 تومان عرضه میشود و قیمتهای لاشه گوسفند نیز بین 27 و 28 هزار تومان است.
خندان در پایان یادآور شد: وزارت صنعت و معدن و تجارت و امور پشتیانی دام تصمیم به کاهش قیمت علوفه گرفتهاند و هم چنین مقصد واردات گوشت فقط از برزیل صورت میگیرد.
منبع: باشگاه خبرنگاران